ЛИСТ НА БОЛЕСТНИТЕ СЪСТОЯНИЯ, ПРИ КОИТО ИНФИНИТИ СЕ ПРИЛАГА С УСПЕХ ТУК ...

КАК ДА ИЗПОЛЗВАМЕ INFINITY ATP:

Инфинити се използва вътрешно, външно или в комбинация от двете, като вътрешно действа на клетъчно ниво като същевременно преминава и бариерата кръв-мозък.

 

Външното приложение обикновено се използва при наличие на болки от всякакъв произход,  а в някой случаи заменя вътрешния прием, при условие че продукта (по една или друга причина) не може да бъде прилаган перорално.

mockup-of-a-dropper-bottle-placed-next-t

ОБЩИ ПРАВИЛА ЗА ВЪТРЕШЕН ПРИЕМ:

1.  4  до 5мл Инфинити се разтварят в около 30 мл вода (дестилирана, минерална или изворна). В никакъв случай от чешмата !!!! Може и в прясно изстискан плодов сок, най добре портокалов !!!

2. Да НЕ се докосва с нищо от метал или пластмаса. Само със стъкло или дърво,
което означава да не се използва метален или пластмасов капкомер, както и да не се

разбърква с метал или пластмаса !!!

3. Да се държи далеч от слънчева светлина и         източници на топлина (продукта е запалим).

4. Да се държи далеч от деца !!!


5. В никакъв случай да не се приема                        неразреден, както е описано в точка 1.

6 При ниски температури, продукта може да се втвърди. Тогава само да се остави на стайна температура или близо до отоплителен уред, за да възстанови течното си състояние.

7. Възможна е появата на миризма от тялото, в     този случай отделно да се приема течен хлорофил (количество и начин по упътванена производителя, както и да се увеличи приема на вода).

8. Най добре е продукта да се приема през първата половина на деня, между храненията.

9. Възможно е обилно отделяне на урина.

1. Продукта се прилага външно при болки от различен произход, както и при натъртвания, навяхвания, разтягания, порязвания, изгаряния.

 

2.. При външно приложение: продукта да се поставя само върху чиста кожа, върху която няма никакви продукти 

3. Продукта може да се прилага чист (без разреждане), като преди това е добре да се направи тест за чувствителност: близо или върху мястото на болка, да се намаже малко количество от продукта (няколко капки) и да се наблюдава за реакции. В случай на зачервяване/горене, да се измие с вода и мястото да се намаже с кокосово или друго масло от естествен произход (кокосовото е най добрата опция). При наличие на странични явления, се свържете с Албина чрез формата за Контакти ТУК.

При липса на странични реакции, продукта може да бъде използван смело за намазване на цялата болезнена област: да се изчака попиването на продукта до около 20 минути. Използва се един път на ден, при екстремни болки/нужди може и до два.

4. Употребата да бъде преустановена при изчезване на болките.

5. При мигрена, няколко капки от продукта да се разтриват в областта на слепоочията, да се прилага и перорално, виж вляво.

ОБЩИ ПРАВИЛА ЗА ВЪНШНО ПРИЛОЖЕНИЕ:

ВНИМАНИЕ:
1. ПРОТИВОПОКАЗНО Е ДА СЕ ПРИЕМА ИНФИНИТИ ЗАЕДНО С РАЗРЕЖДАЩИ КРЪВТА МЕДИКАМЕНТИ.
2. АКО ПРИЕМАТЕ ДРУГИ МЕДИКАМЕНТИ, ИМАЙТЕ ВПРЕДВИД ЧЕ ИНФИНИТИ ЩЕ УВЕЛИЧИ МНОГОКРАТНО ТЯХНОТО ДЕЙСТВИЕ (ЗАРАДИ ПРЕМИНАВАНЕТО НА БАРИЕРАТА КРЪВ-МОЗЪК !!! РАЗРЕШЕНИЕТО Е ДА ПРИЕМАТЕ ПОЛОВИНАТА НА ПРЕДПИСАНАТА ДОЗА ОТ 5 МЛ. ИНФИНИТИ, КАТО НАМАЛИТЕ НАПОЛОВИНА И МЕДИКАМЕНТИТЕ КОИТО ПРИЕМАТЕ, НАЙ ДОБРЕ И БЕЗОПАСНО Е ДА ПРОБВАТЕ С МАЛКИ ПРОМЕНИ И НАГАЖДАНИЯ СПОРЕД СЛУЧАЯ.
3. ИНФИНИТИ СЕ ПРИЕМА ИЛИ ПО НУЖДА ИЛИ ЗА ПРОФИЛАКТИКА:
1. ПРИ НУЖДА СЕ ПРИЕМАТ 4 МЛ ПО ОПИСАНИЯ ГОРЕ НАЧИН ДО ИЗЧЕЗВАНЕ НА ПРОБЛЕМА.
2. ЗА ПРОФИЛАКТИКА ПРОДУКТА СЕ ПРИЕМА ПО 2МЛ. НА ДЕН, ВСЕКИ ДЕН .... ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ СЕ ПРАВЯТ ПОЧИВКИ ОТ ЕДНА СЕДМИЦА.
4. ДА НЕ СЕ ПРИЕМА С АЛКОХОЛ.

ИНФИНИТИ ЗА ДЕЦА:

ДА СЕ ДАВА САМО НА ДЕЦА НАД 10 ГОД.

ВЪЗРАСТ И САМО ПРИ НУЖДА, А НЕ ЗА ПРОФИЛАКТИКА.

ДОЗАТА Е 1 ДО 2 МЛ., РАЗТВОРЕНИ В 30 ДО 50 МЛ ПРЕЧИСТЕНА ВОДА ИЛИ ПРЕСЕН СОК (НЕ ГОТОВ ОТ МАГАЗИНА).

Screen Shot 2020-10-03 at 19.13.18.png

МНЕНИЯ: кликни долу:

ПОРЪЧКИ ЧРЕЗ КОНТАКТИ

ВНИМАНИЕ:

Автентичността на ВСЕКИ продукт на Албина се гарантира само и когато се комуникира лично с нея.

 

Всяка друга комуникация с който и да било, включително бившите "колеги" на Албина, трябва да бъде взета за неавтентична, грешна, а от там и потенциално опасна.

 

Това включва и разпространение на информация била чрез медии, социални мрежи, чрез емайл, или телефонни разговори, както и продажбата на каквито и да било продукти и услуги на Албина.

На Албина може да пишете чрез Контакти на този сайт, или на bg@nucell.technology