Albina J. Fabiani

                                   Автор на Програма 'Нова Клетка'

Albina Johannes Fabiani 

Автор на Програмата

Albina Fabiani е еднa жена без възраст

От 20 години тя работи в областта на рехабилитация на първоначалната функция на клетките в тялото и е автор на единствената по рода си Програма “Нова Клетка”, която е и нейна запазена марка. Програмите й се провеждат само и единствено от нея, в дистанционен формат или

един път годишно, в Италия..

Jeremy Prain 

Bowmans Law Firm - Cape Town

- International health law

- International Intellectual Property Rights

 

Др. Виктория Брегова

Консултант към Програмата

Полина Антонова

Адвокат, член на САК

Даниела Стоянова

Главен Счетоводител

Здравейте, изпращам Ви резултат на Полина С., която беше в програмата от 20.05.2019г. с баба си. Преди програмата, на детето му беше установена киста на левия яйчник с размер 5, 5 см !!!!   Ще кажа, че резултата е факт !!!

 

Докторката беше изумена и заяви, че сме направили магия. Ние сме щастливи и безкрайно благодарни. Прилагам документ преди и след програмата.

Полина С.

Плевен

"Какво да кажа ... започнах скептично настроена, а сега питам къде е следващото представяне на Програма "Нова Клетка", за да свидетелствам ... Не само че се чувствам невероятно, но и се променям ... физически. "

 

- Л. Василева

  Варна

Когато отидох за първи път бях многа уплашена и объркана от поставената ми диагноза. Сега съм нов човек, имам енергия, каквата не съм имала и като момиче, изчесна постоянната умора, предизвиквана от хашимото, възела който трябваше за се отстрани спешно и неотлажно изчезна, върша без никакво напрежение всичките си задачи, постоянно съм в добро настроение.

 

Благодаря на съдбата, че ме срещна с Албина! Не се колебайте, програмата работи! Скъпа Алби, благодаря на съдбата, че те има и ме срещна с теб!

Диляна Комфорти

София