Albina J. Fabiani

                                   Автор на Програма 'Нова Клетка'

Albina Johannes Fabiani 

Автор на Програмата

Albina Fabiani е еднa жена без възраст

От 20 години тя работи в областта на рехабилитация на първоначалната функция на клетките в тялото и е автор на единствената по рода си Програма “Нова Клетка”, която е и нейна запазена марка. Програмите й се провеждат само два пъти в годишно, а от

скоро и в България.

Jeremy Prain 

Bowmans Law Firm - Cape Town

- International health law

- Intellectual Property Rights

 

Марек Каравелов
Маркетинг и Записвания

Негово хоби е изследването и прилагането на древните

науки в съвременния живот. От 12 години е свързан с туристическия бранш, а от 4 години работи като

координатор на Програма Нова Клетка.

По бащина линия е потомък

на Каравеловия род.

Др. Виктория Брегова

Консултант към Програмата

Виолета Каравелова

Асистент

Полина Антонова

Адвокат, член на САК

Даниела Стоянова

Главен Счетоводител

Здравейте, изпращам Ви резултат на Полина С., която беше в програмата от 20.05.2019г. с баба си. Преди програмата, на детето му беше установена киста на левия яйчник с размер 5, 5 см !!!!   Ще кажа, че резултата е факт !!!

 

Докторката беше изумена и заяви, че сме направили магия. Ние сме щастливи и безкрайно благодарни. Прилагам документ преди и след програмата.

Полина С.

Плевен

"Какво да кажа ... започнах скептично настроена, а сега питам къде е следващото представяне на Програма "Нова Клетка", за да свидетелствам ... Не само че се чувствам невероятно, но и се променям ... физически. "

 

- Л. Василева

  Варна

Когато отидох за първи път бях многа уплашена и объркана от поставената ми диагноза. Сега съм нов човек, имам енергия, каквата не съм имала и като момиче, изчесна постоянната умора, предизвиквана от хашимото, възела който трябваше за се отстрани спешно и неотлажно изчезна, върша без никакво напрежение всичките си задачи, постоянно съм в добро настроение.

 

Благодаря на съдбата, че ме срещна с Албина! Не се колебайте, програмата работи! Скъпа Алби, благодаря на съдбата, че те има и ме срещна с теб!

Диляна Комфорти

София