Местата за записване са винаги ограничени !!!

   ЗАПИСВАНЕ И ПОДРОБНОСТИ ЗА ПРОГРАМАТА В БЪЛГАРИЯ

   КРАЙНА ДАТА НА ЗАПИСВАНЕ: 1 месец преди обявената дата.

 

                                                                                                             

ПРОГРАМИ 2022

16 - 22 МАЙ, ХИСАР' 22

17 -22 ОКТОМВРИ' 22

 

ПРОГРАМА "НОВА КЛЕТКА" ПРОТИЧА В ТРИ ФАЗИ:

ФАЗА 1 

Тази Фаза изпълнявате вкъщи, преди пристигането ви: След официaлно записване в Програмата, ще получите едноседмична инструкция за хранително поведение (както го нарича Албина) и което ще гарантира че сте готови за Фаза 2, и капките, които са хита на Програмата, 

ФАЗА 3

Фаза на Подръжка. Тук придържането към наученото по време на Програмата за известен период и по мнение на участниците, дава възможност на тялото да се изгради в буквалния смисъл отново.

ФАЗА 2 

Най-важната фаза от Програмата, провежда се  в Хисар. Клетките от които сте направени са Домакините

на вашето тяло и тук Програмата ви информира и демонстрира защо.

Цени:

В зависимост от настяняването и броя на хора в стая:  1795 лв. (без ДДС), и включва всичко през  време на 6 дневния ви престой:  настаняване, храна, лекции, капки.

 

Изпълнението на тази фаза не изисква съществена промяна на вашия стил на живот, но е  важна, и може да доведе до елиминиране на насложени микотоксични отпадъчни продукти, събирани цял живот и които правят качествения живот на клетките невъзможен !!!

Това е и фазата пез която тялото може активно да замени старата клетъчна и междуклетъчна течност, която често е и причина за поддържане на неадекватно поведение на клетките.

 

Няколко факта: кожата се обновява изцяло за 2 седмици, 120 дена се искат за изцяло нова кръв, изумителните 60 дни за изцяло нова мозъчна

материя ... 90 дни за нов скелет, както и много други !!!

Градим ли се отново с времето? 

РАЗСРОЧЕНО ЗАПЛАЩАНЕ Е ВЪЗМОЖНО, 

АКО ОТГОВАРЯТЕ НА ИЗИСКВАНИЯТА:

Илонка Миткова Чернас

089 393 6600

088 828 1096

Здравейте, изпращам Ви резултат на Полина С., която беше в програмата от 20.05.2019г. с баба си. Преди програмата, на детето му беше установена киста на левия яйчник с размер 5, 5 см !!!!   Ще кажа, че резултата е факт !!!

 

Докторката беше изумена и заяви, че сме направили магия. Ние сме щастливи и безкрайно благодарни. Прилагам документ преди и след програмата.

Полина С.

Плевен

"Какво да кажа ... започнах скептично настроена, а сега питам къде е следващото представяне на Програма "Нова Клетка", за да свидетелствам ... Не само че се чувствам невероятно, но и се променям ... физически. "

 

- Л. Василева

   Михайловград

Когато отидох за първи път бях многа уплашена и объркана от поставената ми диагноза. Сега съм нов човек, имам енергия, каквата не съм имала и като момиче, изчесна постоянната умора, предизвиквана от хашимото, възела който трябваше за се отстрани спешно и неотлажно изчезна, върша без никакво напрежение всичките си задачи, постоянно съм в добро настроение.

 

Благодаря на съдбата, че ме срещна с Албина! Не се колебайте, програмата работи! Скъпа Алби, благодаря на съдбата, че те има и ме срещна с теб!

Диляна Комфорти

София

DISCLAIMER: 

1. Програмата не е лечение и не обещава такова 2. Програмата НЕ използва лекарствени или нелекарствени субстанции от органичен или минерален произход, без участието на лице което е упълномощено или регистрирано * ако се изисква според  чл. 170 от Закона за здравето и чл. 8а, ал. 1 от Наредба № 7 за  дейността на лицата, които упражняват неконвенционални методи за благоприятно въздействие върху индивидуалното здраве. 3. Програмата не използва методи като акупунктура или акупресура.  4. Програмата не се занимава с ирисови, пулсови и аурикуларни методи на изследване. 5. Програмата не е диетика или лечебно гладуване.