Edited Image 2014-11-14-17:29:10

ЗНАЕТЕ ЛИ ЧЕ ПРИЧИНАТА ЗА

ОСТАРЯВАНЕТО И СВЪРЗАНИТЕ С

НЕГО БОЛЕСТИ НЕ Е ... ВЪЗРАСТTА ?

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
РЕПОРТАЖ ЗА ПРОГРАМА "НОВА КЛЕТКА"
Програма "Нова Клетка" се занимава с рехабилитация на тялото, като се основава на биологични принципи, както и на медицински факти свързани с анатомията на клетките.
"Тъй като молекулярната структура на водата е в основата на целия живот, човекът който научи как да контролира тази структура в клетъчните системи, ще промени света ..."
Dr. Albert Szent-Gyorgy

Основният принцип на Програмата е основан на факта че човешкото тяло е направено само от два елемента: клетки и течности, като самата клетка е 96% флуид, който не е вода а биологично сруктурирана течност. Заемайки се с тази течност вътре, както и вън от клетката, Програмата прави възможна пълната рехабилитация на тялото като му възвръща здравето както и младостта ... 

Клетки които живеят в оптималната си endogenous среда, сами си създават  структурирана биологична течност както и енергията от която се нуждаят за да функционират правилно. В такава среда, вируси, бактерии и възпалителни огнища не са възможни, докато висок клас биологично активни субстанции, хормони, имунокомпетентни клетки и имуноглобулин са в състояние на баланс.

ИСТОРИИ И МНЕНИЯ НА ВЕЧЕ МИНАЛИТЕ ПРОГРАМАТА:   КЛИКНИ НА ОБРАЗА ДОЛУ

Screen Shot 2020-03-31 at 14.26.54.png

Здравейте, изпращам Ви резултат на Полина С., която беше в програмата от 20.05.2019г. с баба си. Преди програмата, на детето му беше установена киста на левия яйчник с размер 5, 5 см !!!!   Ще кажа, че резултата е факт !!!

 

Докторката беше изумена и заяви, че сме направили магия. Ние сме щастливи и безкрайно благодарни. Прилагам документ преди и след програмата.

Полина С.

Плевен

"Какво да кажа ... започнах скептично настроена, а сега питам къде е следващото представяне на Програма "Нова Клетка", за да свидетелствам ... Не само че се чувствам невероятно, но и се променям ... физически. "

 

- Л. Василева

  Варна

Когато отидох за първи път бях многа уплашена и объркана от поставената ми диагноза. Сега съм нов човек, имам енергия, каквата не съм имала и като момиче, изчесна постоянната умора, предизвиквана от хашимото, възела който трябваше за се отстрани спешно и неотлажно изчезна, върша без никакво напрежение всичките си задачи, постоянно съм в добро настроение.

 

Благодаря на съдбата, че ме срещна с Албина! Не се колебайте, програмата работи! Скъпа Алби, благодаря на съдбата, че те има и ме срещна с теб!

Диляна Комфорти

София

     © 20006 - 2018 - All rights reserved

     Информираме ви, че сме актуализирали нашата политика за защита на личните данни.

     Промените са съобразени с последните изисквания на Европейския Съюз (Общият регламент

     относно защитата на данните, GDPR (EU) 2016/679, в сила от 25 май, 2018).