Нова Клетка

Ново Тяло

ПРОГРАМА "НОВА КЛЕТКА"         INFINITY ATP

Фокусът на Програма "Нова Клетка" е подсигуряване на оптимална за създаването на нови клетки среда. Постигането на тази среда, води до пълното регенериране на тъканите на всички органи, като по този начин поощрява тялото да младее.

Уникалната способност на формулата NuCell INFINITY ATP да прониква в живитe тъкани, без да причинява щети, е свързана с полярната й природа, способността й да приема водородни връзки и изключително малката и компактна молекулярна структура.

Здравейте, изпращам Ви резултат на Полина С., която беше в програмата от 20.05.2019г. с баба си. Преди програмата, на детето му беше установена киста на левия яйчник с размер 5, 5 см !!!!   Ще кажа, че резултата е факт !!!

 

Докторката беше изумена и заяви, че сме направили магия. Ние сме щастливи и безкрайно благодарни. Прилагам документ преди и след програмата.

Полина С.

Плевен

"Какво да кажа ... започнах скептично настроена, а сега питам къде е следващото представяне на Програма "Нова Клетка", за да свидетелствам ... Не само че се чувствам невероятно, но и се променям ... физически. "

 

- Л. Василева

  Варна

Когато отидох за първи път бях многа уплашена и объркана от поставената ми диагноза. Сега съм нов човек, имам енергия, каквата не съм имала и като момиче, изчесна постоянната умора, предизвиквана от хашимото, възела който трябваше за се отстрани спешно и неотлажно изчезна, върша без никакво напрежение всичките си задачи, постоянно съм в добро настроение.

 

Благодаря на съдбата, че ме срещна с Албина! Не се колебайте, програмата работи! Скъпа Алби, благодаря на съдбата, че те има и ме срещна с теб!

Диляна Комфорти

София