Последни Новини

Здравната Система е основана на неправилно Биологично Уравнение .... Програмата "Нова Клетка&qu

ЧАСТ I

Когато се гoвори за храна, се прави по един отчайващо ограничен начин ...

Основна грешка, която правят нутриционисти и диетолози като цяло е че разглеждат храната единствено като протеини, въглехидрати и мазнини, а лекарите и това не правят ….

Това важи за всички “диети”, за които чуваме, четем и гледаме по телевизията или други източници на масова деструкция.

Няма човек, който да ми покаже книга по биохимия, която казва че вътрешната мембрана на митохондрията на клетката е направена от протеини, въглехидрати и мазнини !!! Единственото което ще намерим в тези книги е процеса наречен Транспорт на Електронни Вериги ( Electron Transport Chain) …. Това означава много неща, но важното за разбиране тук, е че храната (както и хората), в основате си са електрони, прочети и ТУК.

ЕЛЕКТРОНИ !!!! През 1922 година, Анщайн спечели Нобелова Награда за откритието си наречено photoelectric effect !!!! Какво е това? Светлината взаимодейства само с електрони, не може да взаимодейства с протони или неутрони. Така са програмирани електроните … такава е тяхната работа !!!! Тук става малко сложно, но се опитайте да следите основната мисъл.

Човешката биология също използва този механизъм като "чете" светлината. За да прочетете още как човешкото око я превръща в постоянен ток, следете ни тук, на нашия блог, както и на нашата ФБ страница (ще публикувам скоро).

Нека се върнем отново на храната:

всички храни са електрони. Всички електрони навсякъде във Вселената, както и всички 'хранителни' електрони, били те нисковъглехидрати, с високо съдържание на мазнини или протеини, всички електрони са … идентични? Какво ги различава един от друг в процеса наречен живот? Светлината … която изпълва тези електрони. И още едно биологично свойство: клетъчните митохондрии са проектирани да дешифрират този сложен светлинен шифър. Световноизвестни “Умни” глави по света и у вас, постарят непрекъснато: въглехидратите са лоши, от въглехидратите се дебелее и всички трябва да са на кетогенна диета и други подобни умнотии. Въглрхидратите не са нито лощи, нито добри .... те просто изпълняват функция ... както и протеините, като и мазнините.

Какво са мазнините (кето диета например)? Мазнините са куп протони, а от въглехидратите не се дебелее или разболява. Проблема с дебелеенето и всички произтичащи от него здравни усложнения е че или имаме много малко електрони, или прекалено много протони. От това се разболява … което в основата си е прекъсната електрична верига.

Обратно към клетките и техните митохондрии: Ние сме буквално направени от трилиони клетки, а нашето ДНК е програмирано основно да превръща слънчевата светлина в постоянен електричен ток. Митохондрията сама по себе си е екологичен сензор в цитоплазмата на клетката … това означава, че вътре в себе си плува в море от клетъчна вода. Всяко растение на планетата, всяко животно на планетата, всъщност всичко живо използва постоянен електрически ток за регенериране (оздравяване).

За съжаление, горния процес е тотално прескочен в книгите по биохимия !!! В книгите по биохимия за съжаление е даден акцент на протеините (при производството на АТР), и по-специфично след премахването (extraction) на въпросната митохондриалана 'вода', което означава че всяко биохимично уравнение е неправилно …. това за съжаление ни оставя с една грешна наука.

Истината, която все още остава неизвестна е че клетъчните протеини не работят по един и същ начин когато дехидратирани, спрямо когато са хидратирани (с въпросната митохондриялна вода). Отново опряхме до ‘водата’, която е и електролит, без какъвто една електрична система не може и тук не става въпрос за магнезиума който купувате в аптеката (писала съм много за 'водата', четете статиите ми в блога) ….

Въпросната хидратация зависи от ….. въглехидратите. Когато преди години за първи път излязох с горното, ме третираха като еретик … сега ме цитират в научни трудове, а през това време заедно с Марек преминахме бариерата и Програмата доказа чрез резултати, че работи …. работи защото е основана на биологични закони, използвайки термогенезен протокол, без който живота не е възможен …. формулата на Живота е заключена в мембраната на клетката ….

___________________________________________________________________________

ЧАСТ 2

Вече съм обяснявала как човешкото тяло е една батерия и как докато не се научим да го разглеждаме като такава, ше е трудно да постигнем истинско здраве и ще е трудно/невъзможно да се научим как да лекуваме и регенерираме всяко заболяване !!! По време на Програмата обяснявам този процес по-подробно, а сега ще се опитам да го направя и тук.

П