Последни Новини

NuCell INFINITY ATP


Представям ви новaта NuCell Infinity ATP Формула:

Уникалната способност на формулата NuCell Infinity ATP да прониква в живитe тъкани, без да причинява щети, е свързана с полярната й природа, способността й да приема водородни връзки и изключително малката и компактна молекулярна структура.

Тази комбинация от свойства води до способността на Формулата да се свързва с вода, протеини, въглехидрати, нуклеинова киселина, йонни вещества и други съставки на живите системи.

ФОРМУЛАТА:
 Молекулата на разтвора е десетстранна с център. Две метилови групи, кислороден атом и несвързваща електронна двойка са разположени в точките на тетраедъра. Способността на Формула да се свързва с молекули, които имат дебел слой водородни йони и с неутрални молекули, както и йонни видове, е изключителното й свойство, което води до по-добра разтворимост на цикличните ненаситени въглеводороди в сравнение с тази на нецикличните наситени въглеводороди.

Разтворимостта на веществото се увеличава с намаляването на електроотрицателността на атомите, които съставляват веществото, с което веществото се смесва. Когато имаме налице супероксидни аниони като резултат на екологични промени, като радиационна токсичност, замърсяване на водата, химиотерапия или други стресови фактори, резултата е подпомагане на способността на организма да се детоксикира на клетъчно ниво.

Вместо това, супероксидът и супероксид дисмутазата образуват водороден пероксид. Провежда се пероксидация на липидите. Повече хидроксилни радикали се развиват и нанасят увреждане на клетките с дегенеративно заболяване. Формулата компенсира тези ефекти и връща тялото в нормално състояние.

Формулата е буквално вода с променена структура. Водната връзка на Формулата е 1,3 пъти по-силна от връзката вода-вода. Този атрибут на свързване с водата по- добре от самите молекули на водата е много важен. Сред по-важните биологични последици от този ефект на Формулата, можем да споменем промени в конформациите и асоциациите на протеини и други молекули.

По-директните биологични ефекти, причинени от Формулата, без дълбока промяна в нейната химическа идентичност, включват промени в равновесието на йонните параметри и в специфичното разтваряне на донори на водородната връзка. Основният терапевтичен принцип на формулата е, че клетъчното увреждане се променя структурално - клетката се лекува и се възстановява чрез промяна на структурата на водата вътре в самата клетка.

Пропускливостта на клетъчната мембрана (клетъчното дишане) също се променя. Като уникално хранително вещество, формулата има тенденция да натрупва бели кръвни клетки и повече имунна продукция на миграционния фактор (MIF) на макрофагите. Белите кръвни клетки заобикалят всякакви чужди частици в кръвта, като по този начин помагат на тялото да се бори с инфекциите. Макрофагите са големи бели кръвни клетки, които се движат в тялото, търсят, намират и унищожават чужди протеини, включително микроорганизми и други ‘неработещи’ клетки в кръвта и тъканите.

Позволявайки на макрофагите да се движат по-бързо през тъканите, Формулата увеличава многократно имунната система.

Активираните чрез Формулата макрофаги имат специфични свойства. Те са буквално отрова за туморните клетки, както и са естествена химиотерапия за онкологичните заболявания.

Формулата има тенденцията да усилва клетъчно-медиирания имунитет при заболявания, като :

Множествена склероза

Системен лупус

Еритематозус

Ревматоиден артрит

Саркоидоза

Лимфоиден тиреоидит

Язвен колит

Лепроматозна проказа

Рак

Вродени заболявания, свързани с дефицит или дисфункция на

Т-клетките

Автоимунни заболявания.

* Вижте по-долу за още приложения. 


Формулата замества водата в живата клетка и поради това забележително свойство може да лекува болната клетка, като унищожава свободните радикали в клетката. Формулата лесно пресича повечето мембрани на тялото, без да разрушава целостта на тези мембрани, като по този начин насърчава клетъчното дишане и транспортирането на хранителни вещества / отпадъци съответно в и извън клетката. ______________________________________________________________

ПРИЛОЖЕНИЯ НА ФОРМУЛАТА NUCELL INFINITY ATP

Формулата е ефективно болкоуспокояващо, което блокира нервната проводимост, създаваща болка. Намалява подуването и подобрява кръвоснабдяването в зоната на нараняване, като разширява кръвоносните съдове и увеличава доставянето на кислород и намалява слепването на тромбоцити в кръвта.

Формулата стимулира оздравяването, и се прилага при лечение на редица състояния като депресия, фибромиалгия, артрит, интерстициален цистит, атлетични наранявания, застойна сърдечна недостатъчност, диабет, рак и СПИН и много други:

1. Артритни болки

2. Подути стави

3. Мускулни наранявания

4. Чувствителна кожа

5. Телангиектазии - видими фини капиляри по лицето и на други места

6. Херпес зостер, ес херпес симплис

7. Акне

8. Слънчево изгаряне

9. Болка в долната част на гърба Lumbago Ишиас

10. Циркулация

11. Възпалена кожа

12. Мускулни крампи

13. Изкълчвания глезен, коляно, китка) със синини Схванат врат

14. Тендинит

15. Белези

16. Гъбични нокти

17. Кожни гъбични инфекции

18. Екзема

19. Интерстициален цистит

20. Склеродермия

21. Лупус

22. Различни форми на артрит

23. Язвен колит

24. Изгаряния, белези, рани

25. Тендинит

26. Различни видове анормални клетъчни заболявания Различни форми

на нервни състояния

27. Мощен защитен ефект срещу увреждане на черния дроб. Освобождава организма от тежки метали.

28. Бурсит - облекчава острия бурсит от 80 до 90 процента, дори при хроничен бурсит с калциеви отлагания, Формулата носи добри резултати, а калциевите отлагания в постепенно намаляват.

29. Измръзване

30. Хемороиди

31. Травми - щамове, навяхвания, натъртвания, фрактури на костите, атлетични наранявания и т.н.: Формулата показва впечатляващи резултати с тези видове наранявания със своите противовъзпалителни способности и способността си да облекчава болката и да повишава кръвообращението. Колкото по-бързо е лечението след нараняването, толкова по-добър е резултатът. Обикновено има облекчаване на болката след 20 минути или по-малко, а болката и подуването често отминават почти напълно в рамките на няколко часа след прилагането.

32. Мускулни спазми, включително нощни мускулни крампи - Формулата помага за премахване на токсините и отпадъчните вещества и подобрява циркулацията в мускулите, като помага за облекчаване на мускулните спазми.

33. Неврит - болката от възпалението на нерва се облекчава от 50 до 95 процента. Фантомна болка в ампутирани крайници.

34. Следоперативна болка.

35. Болки в седалищния нерв.

36. Остеоартрит - Продукта облекчава болките в ставите, увеличава обхвата на движение и увеличава силата на сцепление.

37. Флебит - облекчава част от болката и повърхностното съсирване, когато се прилага върху кожата.

38. Простатит.

39. Pruritis ani - До 90 процента от засегнатите намират облекчение от ректален сърбеж и болка.

40. Склеродермия - клинично е установено че продукта носи най-добрите резултати от всякакъв вид терапия за това състояние.

41. Тендонит. Разширени вени.

42. Очи - Продукта е ефективен за макулна дегенерация и ретинална болест, и двете заболявания на окото.

43. Инсулт - Даден скоро след инсулт, продукта може да разтвори съсирека, който причинява инсулта, възстановявайки циркулацията и избягвайки парализа. След като продукта попадне в организма орално или локално, той прониква в тялото и преминава мозъчната бариера, така че дори приеман през устата, той подобрява циркулацията.

44. Сърце и Мозък - Продукта помага за неутрализиране на вредното въздействие върху сърцето и мозъка при разстройства, включващи нараняване на главата и гръбначния мозък, инсулт, дисфункция на паметта и исхемична болест на сърцето.

45. Инфекции - Когато се комбинира с антибиотици, продукта превръща бактериите, които са резистентни към даден антибиотик, да бъдат чувствителни към същия този антибиотик. Продукта се използва за транспортиране на антибиотици до труднодостъпни участъци от тялото с отлични резултати, като костния мозък и мозъка.

46. Корона Вирус: Формулата разтваря the spike protein (вирусния протеин), оставяйки ядрото на вируса незащитено с нуклеиновата си киселина, оставяйки го уязвим за имунната система.

47. Синус полипи - Формулата продукта може да отвори запушени синуси в рамките на няколко минути и с успех се използва от пациенти с полипи.

48. Удебеляване на кожата - продукта е ефективен при лечението на болезнени мазоли, враснали нокти на краката, буони, чукове, шпори на петата и възпаление на подагрични големи пръсти.

49. Психични разстройства: Продукта е полезен при лечението на пациенти със следните диагнози:

50. Свръхвъзбудени състояния (остри шизофренични реакции, маниакална фаза на маниакално-депресивните психози, алкохолни психози, симптоматични психози);

51. Някои симптоми на хроничните психози (аутизъм, стереотипия, негативизъм, ненормално поведение или налудни състояния);

52. Тежки неврози (тревожни реакции, обсесивни реакции)

53. Склеродермия - продукта има отлични резултати при хора, страдащи от склеродермия.

54. Формулата има мощни антибактериални свойства. Ето защо често се препоръчва при лечение на акне, порязвания и белези.

55. Продукта помага за сърдечно-съдови заболявания. Особено, ако човек се оплаква от лошо кръвообращение, дисфункция на паметта, тревожност и някои други широко разпространени симптоми на лоша циркулация в тялото.

56. Продукта е високоефективен при лечението на мозъчни наранявания. Този продукт прави чудеса за хора, които са страдали от някакво леко до тежко мозъчно увреждане.

57. Формулата може да се използва като превантивно лечение на рак: продукта може да причини анормални клетки да станат доброкачествени. Той може да спре или да забави развитието на злокачествени клетки и да предотврати развитието на рак на гърдата, яйчниците, пикочния мехур и колоректалната система.

58. Най важното свойство на Формулата е че в рамките на минути се разпространява до всички клетки, като възстановява тяхната дейност.

______________________________________________________________

МНЕНИЕ НА ИЗПОЛЗАВАЛ ФОРМУЛАТА:

Споделям как се чувствам след употребата на Формулата Infinity ATP. Заболяванията, които имах бяха ишиас със силна болка в областта на кръста и десният крак до петата, високо кръвно налягане, задух, дългогодишен синузит, наднормено тегло, дегенеративни процеси, в следствие на остаряването (на 69 г съм), отслабен слух.

По природа съм доста скептичен и недоверчив.

Изпитвах силна болка като трудно се движех и леко невярващ реших да пробвам капките! Веднага след като Албина втри в областта на кръста ми продукта, в рамките на 20-30 минути почувствах огромно облекчение и някак ми „светна пред очите”!

Освен външно, приех и вътрешн