Последни Новини

АМАН от доброжелатели ...


Да се смея ли, да плача ли ....

Нещата се развиват като в турски сериял,

ето още от поредицата:Емайл от една доброжелателка, посетила Програма "Нова Клетка" през първата седмица на Септември 2020. Моя коментар е написан в червено.

"Взех участие в програмата на Нова клетка от 1 до 6септември 2020г. в Хисаря.

Програмата е добра и работи, ефективна е, но е ВАЖНО и как се провежда и как се чувстват хората, които плащат за нея. Добре де, някой да ми обясни смисъла на казаното: аз лично съм потресена от безсмислието и противоречието в изречението горе !!!!

Съвсем добронамерено Ви пиша впечатленията и сравненията си с други предходни програми. Участниците в програмата от септември 2020г. трупат последващо лоши впечатления. Разговарят помежду си и сравняват. При предишни програми Албина е давала капките 5 ПЕТ пъти, а ние ги получихме 4 четири пъти. В Програмата никога не са давани капи 5 дни НИКОГА. Тези които "разговарят" и сравняват, да си носят клюкарствата вкъщи и да си гледат турските филми !!! Аз съм от много различен филм !!!

Информацията и отношението, което са получавали първите участници в първите програми е КОРЕННО РАЗЛИЧНО от настоящото, с което се сблъскахме от 1-6 септември 2020г. Албина дава една и същата информажия, защото в Програмата няма друга, а ти адвокатке на всички останали, се научи да гледаш себе си !!!!

Храната по време на престоя в Хисаря не беше впечатляваща, а преди Албина е взимала активно участие в менюто. Можеше поне фрешове да се осигурят в разтоварващия ден, а не който не познава Хисаря да обикаля, за да издирва дървено магазинче в друг край на града (дървеното магазинче е в същинския център на града, а целта на принудителната разходка е да ви размърда мързеливите задници, което е част от Програмата). Също Албина няма как да ви стане и лична готвачка, тази Програма не е туристическа дето да ви държа за ръка, да ви се усмихвам и да ви галя егото ... тази програма ви изважда от болниците !!!!

Албина прави други неща за хората които имат нужда от нея, и понеже те са десетки, за да не кажа стотици, ги приветствам да отговорят на този пост, защото няма свидетели освен тях на безкрайните часове които работя, на вечното писане на емейли, на стоенето на телефона часове на ден, на отзивчивостта и човещината ми, на хилядите програми които съм подарила, на многото пъти в които съм изпращала пари на хора които не могат да си позволят предписаните от мен лекарства (да, има и такива) ... за съжаление няма свидетели, освен въпросните хора.

С най-добри пожелания! Вземи си пожеланията и ..... знаеш какво да направиш с тях !!!!"

А сега да ви кажа и това, което не знаете, аз НИКОГА не съм искала да работя с хиляди души, Не съм аз, която ви карам да идвате на Програма, вие ме търсите. Ежемесечно се караме с Марек, който държи "да не изоставяме хората защото имат нужда от програмата".

Писна ми от всичко и всички ... в Полицията ли не ме викаха да пиша обяснения за това което правя, по улиците ли не ме нападаха, в залата за лекции ли не ме нападаха .... отвратителни писма ли не ми писаха ... Всичко това от хора, които дори не са ме виждали !!!!!


Писна ми, НЕ искам да работя с вас. Направила съм ви лекове да си лекувате нуждите, оставете ме да дишам, не клюкарете по мой адрес, не се занимавайте с мен и не ме мерете със собствения си аршин, а се научете да гледате себе си и да си поемате отговорността за всяко нещо което казвате, мислите или слагате в устата си ...

Това което Програма "Нова Клетка" постига е ТУК и .... няма аналог в Света !!!

Програмата не заслужава горните отношения ...

Хайде със здраве ....

На добропожелателката: пожелавам ти прекрасен остатък от живота ти !!!!

Enjoy the rest of your life ....

Албина

________________________________________________________________________________

Ето и отговор на хора, които я оцениха тази Програма "Нова Клетка".

Умишлено оставям писмото без име (сега да не ме застреляте, че "си ги пиша сама",

както се е случвало в миналото:

"Видях последната ти публикацията в блога на Нова клетка и не мога да се въздържа от коментар. Цялото ми същество крещи във всеки такъв случай, когато те нападат абсолютно незаслужено, защото за мен това, което правиш и постигаш е ВЕЛИКО и най-малкото, което заслужаваш е признателност и благодарност.

Всеки един от нас, участвал в тази програма, трябва да се чувства изключителен късметлия и щастливец, че е имал този неповторим шанс и че се е докоснал до теб и делото ти. Напълно искрена съм, не те лаская, защото много добре знам, че нямаш нужда от ласкателства. Аз лично се чувствам точно така - като избраник, на който е даден рядък шанс да оздрави и подмлади тялото си (в моя случай и ума и душата си, като бонус ;-), който не очаквах но беше факт след програмата през 2018-та) , и съм изключително благодарна!!!!!

Ето защо, четейки подобни нелепи отзиви като този на г-жа Калoянова, се чувствам от една страна засрамена, защото това е един от всички нас участниците в програмата в България, и от друга, безсилна да залича ефекта, който тези несправедливи упреци имат върху теб.

Страшно ми се иска да ти кажа да не им обръщаш внимание, защото НАИСТИНА НЕ заслужават и капчица от енергията ти, но няма да ти го кажа, защото знам, че е невъзможно. Смея да мисля, че малко или много в това отношение сме една порода хора и няма как в такива случаи да запазим безразличие и да не проявим емоция, защото тя идва от дълбоко и е провокирана от подсъзнателния ни спомен за всички усилия, лишения и вълнения, които стоят зад труда ни и резултатите от него.

Така че, казвам ти само КУРАЖ и СМЕЛО НАПРЕД по твоя си Път, с пожелание подобни "герои" да са все по-голяма рядкост по него :-)

Завършвам с това, че сестра ми, която единствена от семейството ни не беше имала щастието да те познава лично до срещата ни в Хисаря по-рано този месец, от тогава насам постоянно е в учудване каква е тази твоя харизма, че вече толкова дълго време настойчиво й липсва присъствието ти... Шегувахме се, че въздействието на твоята енергия е като наркотик и като ти го отнемат, започваш да го търсиш и да искаш още и още...Взимаме си малки дози като се ровим в прекрасната ти кулинарна книга и снимките в инстаграм, а също и като се връщаме към разни твои забавни коментари и реплики по време на програмата, които са п