Мнения на някои от вече участвалите в програма "Нова Клетка"

"Нова клетка" - началото на новия век. Ние всички имахме възможността да се запознаем с теорията за новата клетка с най-чудния човек на света - Албина Фабияни - Дар от Бога за България. Една велика душа. С нейна помощ промених живота си.

- В. И.

Алби, ти си единствената, която досега можа да ме впечатли и обогати. Сърдечно благодаря за безценната тайна за истинския живот на нашата планета. Ти си един истински Човек!

- И. Б

За мен програмата е мини лично израстване, защото започвайки се чувствах като бебето,

което се е научило да пълзи. С течение на времето, което прекарахме заедно, чутото и осъзнатото ми помогна да се изправя. Сега знам, че единствено от мен зависи дали ще продължа да вървя напред или отново ще запълзя, както досега. Благодаря ти, Алби.

- Б. Г. 

Програмата е целенасочена, обединява приятното и полезното, и ти дава възможност да опознаеш ядрения заряд на клетките си.

- Мадлен

Програма Нова Kлетка е нулевата точка на Съ-творяването! Пътят към Себе си с разбиране, радост и осъзнаване за собствената си сила и стойност в хармония и съзвучие с ума, духа и тялото! Програмата е най-скъпоценния подарък за всеки, който иска да бъде автентичен и встъпи в силата си на Аз съм присъствието с радост, вълшебство и красота!

 

Благодаря ти Меги, че направи тази програма възможна за пределите на родината ни. Благодаря ти Алби за споделеното знание, опит и иновативна концепция за живота! Програмата е уникална квантова трансформация: ключът към алхимията на живота!

- Милена

Алби, ти отвори врата към новото ни разбиране за света, а по нататък изборът е наш. Ти светиш, ти осветяваш всичко около себе си!

- Др В. П.

Благодаря ти, Алби, за цялото знание, с което ми отвори очите; за начина, по който искам да прекарам живота си оттук нататък. Бъди благословена!

- К. К.

"Завърших програма "Ново Тяло" през Септември 2014... продължавам да свалям килограми. Просто не мога да повярвам. Горещо препоръчвам. Албина знае точно какво прави. Програмата работи. Албина и Меги са невероятни."

 

- И. Петроа

  Стара Загора

"Какво да кажа ... започнах скептично настроена, а сега питам къде е следващото представяне на Програма "Нова Клетка", за да свидетелствам ... Не само че се чувствам невероятно, но и се променям ... физически. "

 

- Л. Василева

   Михайловград

"Пробвала съм всичко: кремове, диети, хапчета, фитнес програми,  детокс, 'лечебен глад'и какво ли не, не вярвах че е възможно ... но, ДА ... смело мога да кажа, че тази Програма промени не само тялото ми, но и живота ми. Благодаря."

 

- П. Михайлова

   Русе